2023 Spelling Bee летен лагер за финалистите и техните учители

Награда за националните финалисти и техните учители беше летният езиков лагер, който се проведе от 2 до 8 юли 2023 в хотел “Припеците” в с. Годлево до Разлог. Участниците се включиха в разнообразните лагерни дейности с много ентусиазъм и желание за учене.

Сутрините започваха с песни, игри, рисуване, физически упражнения и гатанки. Следваха ги сесии за емоционална интелигентност, справяне със стреса, грижа за себе си, дизайн мислене, рециклиране, екосъобразност, доброволстване. Следобедите бяха посветени на различни дейности по избор: спорт, творческо писане, чужди езици, различни видове занаяти, както и на спортна тренировка с марините от посолството на САЩ и уъркшоп по актьорско майсторство воден от актьора Нейтън Купър. Вечер всички заедно участваха във викторини и забавни игри. Учителите имаха възможност да споделят успешни практики от преподавателска си работа и да обменят опит с колеги. Посетихме езерото Окото в Пирин, Парка за мечки в Белица и Rila fun park, а за финал направихме s’mores на лагерния огън.

Всички дейности се проведоха на английски език от нашите доброволци: Анджелика Глогов, Анна-Роуз Макинтайър, Арзу Мехмед, Бианка Месова, Виктория Петрова, Тея Кръстева, Яна Вутова и Яна Глогова. В свободното си време те общуваха с децата и бяха достоен пример за подражание.

Снимки от лагера може да разгледате в нашата Галерия: https://spellingbee.bg/2023-summer-camp/

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram