Излъчване на живо на финала на Spelling Bee и Spelling Bee JUNIOR

Фондация “Корпус за образование и развитие – КОРПлюС” има удоволствието да Ви покани на националния финал на Националното състезание по правопис на английски език Spelling Bee, който ще се проведе на 22 април от 10:30 часа в Аудитория “Уитакър” в Американски колеж в София и на Spelling Bee JUNIOR – на 23 април от 10:30 часа в Аудитория “Уитакър” в Американски колеж в София.

За всички, които нямат възможност да присъстват на събитието, ще излъчваме двата финала на живо през фейсбук страницата на Bulgarian National English Spelling Bee.

Тази година над 8400 ученици от цялата страна се трудиха неуморно и научиха правописа на стотици трудни думи на английски език. Най-добрите от тях стигнаха до финала и показаха, че старанието и състезателният дух винаги водят до отлични резултати. Нашите пчелички са знаещи, уверени и много талантливи деца, които имат нужда от вашата подкрепа! Споделете с тях вълненията от оспорваната надпревара!

Фондация КОРПлюС стартира дарителска кампания за финансиране на участието на десет финалисти в летния лагер. Необходимата сума, за да се превърне това преживяване в реалност за един участник е 400 лв., а нашата обща цел е да наберем 4000 лева. С вашата незаменима подкрепа ще финансираме участието на най-добрите сред най-добрите ученици в Летен езиков лагер. Подарете им една незабравима седмица в с. Годлево в полите на Пирин планина, изпълнена с игри, спорт, забавления и нови приятелства!

Можете да подкрепите нашата кампания на Platformata.bg или със СМС с текст DMS BEE на кратък номер 17 777.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram