Нека заедно подарим на Spelling Bee шампионите мечтана награда – летен лагер

Можете ли да си представите младежи, които пишат на английски без дори да се замислят за правописа и нямат нужда от Google при изписването на сложни думи като c-o-n-s-c-i-e-n-t-i-o-u-s? Да, има такива деца! Това са победителите в Националното състезание по правопис на английски език Spelling Bee!

Тази година над 4200 ученици от цялата страна се трудиха неуморно и научиха правописа на 800 трудни думи на английски език. Най-добрите 30 от тях стигнаха до финала, след като положиха огромни усилия да докажат, че старанието и състезателният дух винаги водят до отлични резултати. Всички те се състезаваха за Голямата награда – летен лагер, по време на който да учат и се забавляват заедно, докато общуват помежду си на английски език

Летният езиков лагер Spelling Bee ще събере на едно място ученици от цяла България, които споделят не само любовта към английския език, но и мотивацията да учат нови неща и да се развиват. Нека те са пример за всички деца, че когато полагаш усилия, всичко е възможно! Необходимата сума, за да се превърне това преживяване в реалност за един участник е 400 лв., а нашата обща цел е да наберем 4000 лева. С вашата незаменима подкрепа ще финансираме участието на най-добрите сред най-добрите ученици в Летен езиков лагер. Подарете им една незабравима седмица в с. Годлево в полите на Пирин планина, изпълнена с игри, спорт, забавления и нови приятелства!

Можете да подкрепите нашата кампания на https://www.platformata.bg/bg/kauzi/2018:spelling-bee/details/campaign.html или с СМС с текст DMS BEE на кратък номер 17 777.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram